Feyenoord Ultras: De Strijd Gaat Door

Admin
0

Er is flink wat ophef ontstaan rondom de Feyenoord Ultras. De fanatieke supportersgroep staat bekend om hun harde kern en hun liefde voor de club. De laatste tijd is de groep echter steeds vaker in opspraak vanwege hun extreme gedrag. Zo werden er onlangs nog vernielingen aangericht in Rotterdam-Zuid en werden er tijdens een uitwedstrijd vuurpijlen afgeschoten op het veld.

De Strijd Gaat Door

De Feyenoord Ultras staan echter nog steeds achter hun acties. Ze blijven strijden voor hun club en zien zichzelf als echte Feyenoord-fans. "Wij willen Feyenoord laten zien dat er een groep is die er altijd zal staan en voor de club zal strijden, ongeacht de omstandigheden", aldus een van de leden.

De groep heeft zichzelf de naam 'De Strijd Gaat Door' gegeven en deze naam lijken ze alle eer aan te willen doen. Zo werd er afgelopen weekend weer een actie op touw gezet. De Feyenoord Ultras organiseerden een zogenaamde 'kampdag', waarbij er een groot feest werd georganiseerd voor de leden van de groep.

Feyenoord Ultras: De Strijd Gaat Door

Politie grijpt in

Helaas liep de kampdag niet helemaal zoals gepland. De politie kwam ter plaatse en greep in. Er werden meerdere aanhoudingen verricht en er werd flink wat materiaal in beslag genomen. Hierdoor kwam er een einde aan het feestje van de Feyenoord Ultras.

De groep zelf is echter niet onder de indruk van de politieactie. Ze geven aan dat ze hun 'kampdag' niet zomaar op willen geven en dat ze de strijd zullen voortzetten. "Wij zijn Feyenoord Ultras en we staan voor onze club. De Strijd Gaat Door, wat er ook gebeurt", aldus een van de leden van de groep.

Maatregelen

Ondertussen is er ook vanuit de club Feyenoord gereageerd op de acties van de Feyenoord Ultras. De club heeft aangegeven dat ze het gedrag van de groep afkeurt en dat er maatregelen genomen zullen worden. Zo zullen er bijvoorbeeld meer stewards en beveiligers worden ingezet tijdens wedstrijden waarbij de Feyenoord Ultras aanwezig zijn.

Hoe de strijd tussen de Feyenoord Ultras en de club Feyenoord zal aflopen, blijft voorlopig nog onduidelijk. Feit blijft wel dat de fanatieke supportersgroep niet zomaar zal opgeven en vastberaden lijkt om door te gaan met hun acties.



Feyenoord Ultras: De Strijd Gaat Door



Post a Comment

0Comments
Post a Comment (0)