Geschokte Bewoners Bij Treinongeluk In Voorschoten

Admin
0

Op woensdagochtend heeft er een treinongeluk plaatsgevonden in Voorschoten waarbij verschillende bewoners van de stad geschokt zijn geraakt. Het ongeluk gebeurde rond 10 uur bij de spoorwegovergang op de Laan van Alkemade.

Geschokte Bewoners Bij Treinongeluk In Voorschoten

De trein

Uit onderzoek blijkt dat de trein van de NS betrokken was bij het ongeval. De trein was op weg naar Leiden vanuit Den Haag. Het is nog onduidelijk wat er precies gebeurd is waardoor de trein ontspoorde.

Hulpdiensten

De hulpdiensten waren snel ter plaatse en hebben direct gehandeld. Er zijn meerdere ambulances en politieauto's aanwezig geweest. Ook werden er twee traumahelikopters ingezet om de gewonden zo snel mogelijk naar het ziekenhuis te brengen.

Slachtoffers

Er zijn in totaal twintig gewonden gevallen bij het ongeluk. Hiervan zijn er zes zwaargewond en veertien lichtgewond. De slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Een aantal bewoners van Voorschoten hebben het ongeluk zien gebeuren en zijn hevig geschrokken.

Ooggetuigenverslag

Marieke van der Horst woont aan de Laan van Alkemade en hoorde een harde klap. Ze keek uit het raam en zag de ontspoorde trein. "Het was een enorme chaos. Ik zag mensen uit de trein klimmen en er lag overal glas en puin. Het was heel heftig om te zien."

Onderzoek

De politie is bezig met een onderzoek naar het ongeval en hoe dit heeft kunnen gebeuren. De spoorwegovergang is afgesloten en het treinverkeer tussen Leiden en Den Haag is gestremd. De NS heeft bussen ingezet om reizigers tussen Leiden en Den Haag te vervoeren.

We houden u op de hoogte van meer nieuws over dit ongeval zodra er meer bekend is.



Geschokte Bewoners Bij Treinongeluk In Voorschoten



Post a Comment

0Comments
Post a Comment (0)