Man City Spelers Breken Nieuwe Records

Admin
0

Nederlands voetbalfans hebben iets bijzonders om te vieren. De spelers van Manchester City hebben namelijk enkele nieuwe records gebroken tijdens hun bezoek aan het land.

Wedstrijd tegen PSV

Een van de hoogtepunten was de wedstrijd tegen PSV. Het team van Manchester City won deze wedstrijd met 3-0 en verdiende daarmee niet alleen de overwinning, maar ook een nieuwe record. Het team heeft nu namelijk 21 opeenvolgende overwinningen in alle competities.

Kevin De Bruyne

De Belgische middenvelder, Kevin De Bruyne, speelde een belangrijke rol in de wedstrijd tegen PSV. Hij scoorde niet alleen de openingstreffer, maar hij bereidde ook nog eens de andere twee doelpunten voor. Met zijn twee assists heeft De Bruyne nu in totaal 100 assist in zijn carrière in de Premier League.

Man City Spelers Breken Nieuwe Records

Ilkay Gundogan

Een andere speler die tijdens het bezoek aan Nederland zijn stempel heeft gedrukt, is Ilkay Gundogan. De middenvelder uit Duitsland scoorde tijdens de wedstrijd tegen PSV niet alleen het tweede doelpunt, maar hij heeft nu ook in totaal 11 doelpunten gemaakt in de Premier League dit seizoen. Hij is daarmee de eerste middenvelder die zo'n hoog aantal doelpunten heeft gemaakt sinds Frank Lampard in het seizoen van 2009/2010.

Phil Foden

De jonge middenvelder, Phil Foden, heeft ook een nieuwe record gebroken tijdens de wedstrijd tegen PSV. Met zijn openingsdoelpunt werd hij namelijk de jongste Engelse speler die scoort in de knock-out fase van de Champions League.

Successen Manchester City

De successen van Manchester City laten zien dat het team op dit moment in topvorm verkeert. Hoewel de voetballers op dit moment in alle competities ongeslagen zijn, weten ze dat ze nog steeds hard moeten werken om hun prestaties te behouden. Fans in heel Nederland zijn trots op hun prestaties en kijken uit naar de volgende wedstrijd waarin ze opnieuw hun talenten kunnen laten zien.

Ontdek meer over de Manchester City speler

Wil je meer weten over de spelers van Manchester City en hun prestaties? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg hun games en prestaties.



Man City Spelers Breken Nieuwe Records



Post a Comment

0Comments
Post a Comment (0)